Shiatsu

És una tècnica, basada en l’art del massatge i la medicina xinesa. Com l’origen del seu nom indica, Shi (dit) i atsu (pressió), es tracta d’una tècnica de digitopressió combinada amb mobilitzacions i estiraments.
El seu principi de base és la noció de l’energia vital o Qi. Aquesta energia circula en el cos per mitjà de meridians o canals d’energia i podem actuar sobre ella mitjançant punts d’acupuntura concrets per tal de restablir l’equilibri del seu flux.
La teràpia de Shiatsu treballa tant a nivell físic, energètic com emocional, sent indicat tant per a problemes sistèmics:  baixa vitalitat, estrés, insomni, ansietat, immunodepressió, etc., com per a dolències concretes: dolors d’esquena, cervicals, lumbars, ciàtiques, problemes articulars.
El rebre Shiatsu també comporta molts beneficis per l’organisme: flexibilitza la pell i els muscles, millora la circulació sanguínia i limfàtica, millora el drenatge de toxines, millora els sistemes immunològic, hormonal, esquelètic, nerviós. Millora el metabolisme, eleva la vitalitat, proporciona benestar físic i emocional. Desperta la consciència corporal i la responsabilitat d’un mateix vers el seu propi cos.

“Quan més en pau estic, més llum se’m regala”

(Afirmació ampolla Equilibrium 12 d’Aura Soma: “Pau en la Nova Era”)

Foto: Pau Juan

Leave a Reply

IDIOMES