Massatge Equilibrium (Aura-Soma)

El Massatge Equilibrium és un massatge molt especial que es realitza en les zones dels xacres, la cara, el cap i els peus.  Relaxa el cos i la ment, equilibra el sistema energètic, sana emocions i aporta un sentit de consciència. S’utilitzen:

– 7 Olis de 7 Ampolles Equilibrium

– 7 Pomànders

– 7 Cristalls

– Quintaessències i Arcangelois

– Vol Tibetà

 

“M’allibero de tot tipus de limitacions”

(Afirmació ampolla Equilibrium 60 d’Aura-Soma: Lao-Tse i Kwan-Yin)

Foto: Albert L. Rovira

AMPOLLES EQUILIBRIUM 

Les ampolles Equilibrium contenen energia del color, de plantes i de gemmes i cristalls. Formades per dos fraccions, en la superior es troben olis de plantes i en la inferior ectractes de plantes i minerals. Cada ampolla està banyada per una aigua especial i per olis essencials d’aromateràpia.

Quan s’agita l’ampolla, les dues fraccions es barregen formant una emulsió temporal que el cos absorveix, a través de la pell, quan s’aplica l’oli amb el  massatge.

S’utilitzen 7 olis de 7 ampolles Equilibrium, i les seves energies, les seves informacions, entren al cos amb el massatge.

 

CRISTALLS

Cada ampolla conté gemmes i cristalls. Actúen com a receptors i transmissors i conecten amb la vibració de cadescún dels xacres. Diuen que són el treballadors de la llum de la Terra.

COLORS

Els colors de les dues fraccions de les ampolles es formulen amb ingredients acuradament seleccionats, i sota el conreu de la bio-dinàmica, de plantes, minerals i colorants naturals. Son joies que contenen les resonàncies dels tres regnes : color, plantes i minerals.

 

RESPIRACIÓ

Cada xacra está relacionat amb uns tipus d’emocions. El Massatge Equilibrium permet treballar-les a través de la respiració del pacient. És un treball d’implicació on s’alliberen emocions negatives durant l’exhalació i es capten emocions positives en la inspiració. És un treball de reconeixement i sanació.

POMÀNDERS

Son activadors cel·lulars. Contenen plantes, color i cristalls. Treballen sobre el cos electromagnètic i el cos físic. Netegen, protegeixen i proporcionen energia. Durant el massatge, s’utilitzen 7 pomanders, un per a cada xacra.

QUINTAESSÈNCIES

També son activadors cel·lulars que contenen plantes, color i cristalls. Les seves energies subtils i positives, connectades amb mestres ascendits, actúen en el cos astral, etèric i físic. Els seus aromes, igual que els dels pomànders, son dolços i lluminosos. S’utilitzen un cop finalitzat el massatge.

PEDRES I CRISTALLS

Durant el massatge es col·loca una pedra o cristall en cada xacra. És una energia que connecta amb el color i la  vibració del xacra treballat.

VOL TIBETÀ

El so del vol tibetà, la seva particular vibració, actúa sobre tots els cossos, físic i auric, produint un estat òptim d’equilibri i benestar. S’utilitza per a finalitzar el massatge.

ARCANGELOIS

Son refinadors de l’aura. Les seves energies subtils estan connectades amb missatges d’Arcàngels. S’utilitzen per acabar la sessió.

Leave a Reply

IDIOMES