Consulta d’Aura-Soma

Perquè serveix una Consulta d’Aura-Soma?

Una Consulta d’Aura-Soma ajuda a les persones que es senten perdudes o confoses, que están patint i no se’n surten, que senten buidor interior, que están tristes o deprimides, que no poden tancar etapes, que no poden pasar a l’acció…

Una Consulta d’Aura-Soma serveix per saber el què t’està passant i per saber el què has de fer.

Com és una Consulta d’Aura Soma?

En primer lloc la persona escull les 4 ampolles Equilibrium que més l’atrauen en aquell moment (n’hi ha un total de 113).

La tria és un auto diagnòstic de la persona on el terapeuta canalitza la informació i interpreta el seu significat més profund.

La Consulta permet descobrir la projecció o propòsit amb el que venim a aquesta vida, els talents o potencials que tenim com ajuda i les traves o dificultats que ens trobem en el camí, enteses com a regals que ens ajuden a créixer interiorment. En la lectura també es reconeix el present i es rep projecció de futur.

A partir de la Consulta, la persona es pot aplicar el contingut, d’una de les ampolles elegides, a la part del cos que el terapeuta indiqui i seguint un protocol específic. En el tractament es poden afegir altres productes d’Aura Soma com són els Pomanders, Quintaessencies, Arcangelois, Essències solars…

També es pot optar per fer el tractament amb la Ploma de Llum.

“Faig brillar la llum sobre els problemes que no vull veure i el que trobo son dons que sobrepassen la meva imaginació. Veig les coses tal com són”

(Afirmació ampolla Equilibrium 100 d’Aura Soma: “Arcàngel Metatrón”)

Foto: Albert L. Rovira

 

 

 

 

 

 

Foto: Sandra Navarro

 

 

Leave a Reply

IDIOMES