Cràneo Sacral Biodinàmic

És un sistema de teràpia manual creada per l’osteòpata americà W.G.Shuterland.

És un treball extremadament subtil i no intrusiu, que combina tècniques científiques amb intuïció i sensibilitat, en un espai de consciència meditativa.
Amb un contacte suau i lleuger en diferents posicions, el terapeuta escolta les alteracions dels ritmes subtils que emergeixen del nucli del sistema nerviós central i es propaguen pels teixits i fluids de tot el cos. La potència i qualitat amb que sorgeixen i es propaguen determinen el grau de salut i vitalitat.
La aplicació de diferents principis de tractament ajudaran a alliberar les memòries de lesions, traumes i patiments, per tal de restablir l’equilibri de tot el sistema.
El cos té el potencial natural per guiar la seva pròpia sanació, si troba les condicions favorables per que es produeixi.
Aquesta teràpia pot beneficiar a:
Nens: amb problemes d’aprenentatge, hiperactivitat, estrés, autisme.
Dones: embarassades, amb molèsties o embarassos difícils. Síndrome premenstrual, síntomes de la menopausa, fatiga crònica, fibromiàlgia…
Tothom: seqüeles d’accidents, post-operatoris, sistematologia persistent: mals de cap, migranyes, ciàtiques, neuràlgies, depressió, alteracions del sistema nerviós (estrés, ansietat, marejos, insomni, etc.).

“Tot flueix i jo em deixo portar per aquest flux”

(Afirmació ampolla Equilibrium 43 d’Aura Soma: “Creativitat”)

Foto: Pau Juan

Leave a Reply

IDIOMES