Consultoria de Feng Shui

Analitza i sana les energies de l’espai (habitatges, locals, negocis…), per tal de millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen o hi interactuen.

El Feng Shui és una ciència i  un art on la creativitat, la percepció i la intuïció també hi juguen un paper important. Sovint ens passa que ens trobem bé en certs espais i en altres no. Què és el que ens succeeix? Sencillament, estem captant certs principis del Feng Shui.

L’escola Xuan Kong o escola de les estrelles voladores, és considerada com una de les escoles de Feng Shui més exactes degut als càlculs matemàtics que intervenen en la seva aplicació i la importància que se li dona al factor temps en front d’altres escoles que treballen bàsicament només amb la forma i l’espai. Aquests  càlculs matemàtics estàn basats en la influència de les energies que ens aporta el Cosmos i la Terra.

L’Ésser Humà, situat entre el Cel i la Terra, pot beneficiar-se d’un espai amb bon feng shui ja que aquest facilita l’afluència de corrents positives. Aquestes corrents benèfiques aporten bona salut, estabilitat familiar, èxit en la prosperitat… El Feng Shui, doncs,   millora les condicions ambientals que fomenten la vida, la salut i l’harmonia general de les persones, “rema a favor del vent i aprofita el flucse de la corrent de l’aigua”.

Com sol passar en totes les pràctiques que s’originen sota la base de la saviesa xinesa, les estrelles voladores del Feng Shui estan fortament basades en el “I Ching” per conseguir una anàlisi interactiva que ens ajuda a instruir-nos sobre les condicions de les nostres cases o negocis.  L’anàlisi consisteix en veure l’orientació de la casa, utilitzant la brúixola, i tenir en compte el temps, la data de construcció de l’edifici o d’una reforma important. A partir d’aquestes dues variables aconseguim analitzar l’energia que entra en una casa o negoci així com interpretar la relació que s’estableix entre les estrelles (energia) entrants. D’aquesta manera es pot saber quin remei cal posar (cures) per tal que les relacions siguin el més positives possibles. Per fer les cures s’utilitzen els cicles dels Cinc Elements aconseguint contrarrestrar els efectes desfavorables i millorar els favorables.

“En mig dels extrems trobo l’equilibri en la meva vida”

(Afirmació ampolla Equilibrium 69 d’Aura Soma: “La Campana que repica”)

Fotos: Pau Juan

Leave a Reply

IDIOMES