Fertilitat . Tractament

Hi ha parelles que tenen el desig de ser pares però no ho aconsegueixen tot i que físicament les proves demostren que son fèrtils. Es posen en mans de tècniques de reproducció assistida que, molt sovint, suposa un gran estrés emocional i físic degut a l’alteració que es pateix en el sistema hormonal. Per altra banda, el cost econòmic d’aquests tractaments és molt alt i poc assequible per a moltes parelles.

A Equilibrium. Temple de Salut oferim un tractament mixte, natural, no intrussiu, efectiu i econòmic.

 

Teràpies que intervenen en el tractament

El tractament es basa en la utilització de vàries teràpies que treballen en conjunt:

Fitoterapia  – Medicina Xinesa – Acupuntura

Reflexologia Podal especialitzada en Fertilitat i Pre-Concepció

Ploma de Llum (Sistema d’Aura-Soma)´

Cráneo Sacral Biodinàmic (prové de la Osteopatía)

Flors de Bach

Feng Shui

Biodescodificació

 

En què es basa el tractament?

Entenem que el tractament l’han de seguir els dos membres de la parella ja que és molt important que tant la dona com l’home es trobin energèticament equilibrats en tots els plans (físic, mental i emocional). Això dóna gran força a l’objectiu comú de ser pares.

 

Es fa un seguiment general des de la Medicina Xinesa donant, com a suplement de les necessitats personals,  un tractament continuat de  Fitoteràpia que ajuda en l’objectiu de reequilibrar energèticament i subsanar excessos o mancances.

 

Les sessions de Reflexologia Podal serveixen per a relaxar i ordenar els sistemes nerviós, endocrí i reproductor mitjançant un mètode innovador.

 

Ens servim de les ampolles Equilibrium per fer un diagnòstic de l’estat emocional personal per tal de poder projectar, amb la Ploma de LLum,  l’energia que es necessita per aconseguir equilibri i benestar.

 

Es realitza un seguiment del cicle menstrual de la dona i, quan es creu que ha arribat el moment,  s’intervé en els dies on es produeix l’ovulació. La  Ploma de Llum és la que sensibilitza el sistema reproductiu de la dona i l’home en aquests dies decissius.

 

La teràpia  de Cráneosacral Biodinàmic   és la que treballa per  aconseguir restaurar la funcionalitat natural del cos, eliminant tensions internes per tal de recuperar la potencialitat i l’equilibri de tot el sistema.

 

En el tractament, també intervé l’aplicació diària d’una ampolla Equilibrium que ajuda a donar una freqüència de vibració comuna.

 

Es pot decidir complementar el tractament amb altres sistemes de sanació com el Feng Shui o la Biodescodificació.

 

El projecte comú de ser pares requereix, a part de la il.lusió, un estat comú d’harmonia i equilibri general que prevalgui davant les pressions de la pròpia quotidianitat. Per assolir aquest objectiu també caldrà valorar i replantejar temes com la nutrició, l’exercici i l’estrès.

 

Nosaltres estem disposats a acompanyar-vos amb la nostra atenció i els nostres coneixements i experiència.

Si voleu més información no dubteu en posar-vos en contacte:

 

“Estic en harmonia amb la vida i la vida està en harmonia amb mi”

(Afirmació ampolla Equilibrium 23 d’Aura-Soma: “Amor i Llum”)

 

Leave a Reply

IDIOMES