Quintassències

També son activadors cel·lulars que contenen plantes, color i cristalls. Les seves energies subtils i positives, connectades amb mestres ascendits, actúen en el cos astral, etèric i físic. Els seus aromes, igual que els dels pomànders, son dolços i lluminosos.

Djwal Khul

El Mestre dels cercadors de la verirat. Pot ajudar-te a usar l’intelecte en harmonia amb la teva intuïció; seguint al teu Cor i equilibrant la teva ment. És particularment útil quan necesites un punt de vista ben arrelat a la Terra. Si cerques la veritat, coneixement o un nou començament, aquesta és la Quintassènca  amb la que has de meditar i treballar energèticament.

Morya

L’ús d’aquesta Quintassència condueix a un reforçament de la voluntat i permet a la persona al.linear-se amb el seu propòsit. . Confiança amb el teu guia interior i contacte amb la teva propia autoritat. Promou un sentiment de pau i de unitat amb totes les coses.

Eolo i Palas Atenea

Per a problemes relacionats amb la qualitat de vida. Despertar a la belleza de les coses. Inspiració per la teva capacitat creativa, els teus somnis i visions. Ajuda a tenir una comprensió més profunda de les energies relacionades amb la prosperitat i el bon viure.

Hilarión

El Camí, la Veritat i la Llum. Ajuda a seguir el teu camí, donant accés a la veritat i a la saviesa interior. Guía cap a una nova direcció i un nou espai per entrar en el present com nou. Ajuda ala protecció contra la contaminació ambiental.

Jesus El Crist

La Quintaessència del despertar”. Ajuda a enfocar els teus esforços en la direcció correcta, plantant els peus fèrmament al terre, reenergitant-te i donant-te protecció en el teu camí de vida. Independentment de si el teu camí és mundà, humild, dramàtic o sensacional, sempre tindràs la sensació d’estar connectat amb una font més elevada.

Kuthumi

Invoca energies positives pel futur. Conecta els regnes Angèlic, Dèvic i Humà. El groc intens promou autoconeixement i il.luminació. Intensifica les relacions simpàtiques o empàtiques en tots els nivells, i t’ajuda a trobar el teu lloc entre el Cel i la Terra. Ajuda a promoure comunicació i comprensió en les relacions de parella.

Kwan Yin i Lao Tsu

La Quintassència que investiga els shocks del pasat per sanar la línia del temps. T’ajuda a alliberar-te dels hàbits profundament arraigats i dels pensaments negatius, i a canviar el teu comportament

Lady Nada

Pot millorar la teva capacitat per a relacionar-te. Disminueix l’agressivitat del teu entorn. Fa posible la comunicació que estava bloquejada, o que ho podria estar, i equilibra els teus aspectes masculí/femení.

Lady Portia

No jutgis i no seràs jutjat. Amor i compasió sense jutjar. Especialment si ets molt dur amb tu mateix, treballes durament, o ets molt crític amb els demés. On es requereix saviesa discriminativa i és necessari equilibrar totes les consideracions.

Maha Chohan

El més gran dels Mestres, és l’únic que no s’ha encarnat en la Terra. És particularment útil pels que treballen amb cristalls i minerals, i actús magníficament en unió de la Tintura Arc Iris. Enllaça la Ment i l’Esperit ressucitant el coneixement pre-científice el seu profund aspecte.

Orion y Angélica

Són els Àngels més importants amb els que traballem a Aura-Soma. Són els que obren i tanquen cada dia. Orión tanca la cortina de la nit, i Angélica obra la de l’aurora, recollint impureses i purificant la teva negativitat en un nivell molt profund. Ajuda a començar i acabar qualsevol projecte. Específic pel jet-lag.

Saint Germain

El Mestre Sanador. Ajuda a transformar els teus pensaments negatius en una energia utilitzable, positiva i més espiritual. Aporta claredat a problemes emocionals no superats. Per persones que cuiden d’altres, ajuda a no involucrar-se personalment, deixant que les energies senzillament passin a través d’ells.

Sanat Kumara i Lady Venus Kumara

“Como es a dalt és a abaix”. Aporta una percepció especial de la Vida Divina a través de la nostra vida diaria. El pares de tots els Mestres anteriors. Aquesta Quintaesencia permet veure el teu propi ésser, eliminant totes les barreres i ajudant-te a relacionar-te amb tu mateix/a.  Equilibra les polaritas masculina/femenina.

Sant Grial i Logos Solar

Ajuda a recordar que tot el que busquem està en el nostre interior. Sigues receptiu/va i escolta amb cura. L’oliva pàlid es converteix en un pont entre el plexe solar i el cor. Pot aportar absolució kàrmica total i sanació en tots els nivells.

Serapis Bey

Aporta claredat de visió, el veure les coses des d’un punt de vista nou. Dóna profunditat de comprensió en qualsevol conflicte, dolor o patiment en qualsevol nivell. És bo per a lliberar-se, vencent al pasat i purificant el present.

 

 

Leave a Reply

IDIOMES